fbpx

Către donatori, parteneri și cei care doresc să ajute medicii și spitalele din Ucraina

Tuturor, dragi Doamne și Domnișoare, vă doresc pace și numai bine!

Ucraina se află în prezent în război și o catastrofă umanitară ne pune deja stăpânire pe orașele și satele noastre. Din ce în ce mai mulți oameni suferă din lipsă de hrană, căldură, medicamente, haine și medicamente. Sute de mii de refugiați au transformat drumurile Ucrainei în scene din filme fantastice despre apocalipsă, iar dușmanii statului nostru o distrug pas cu pas. Și ei, acești neoameni care îndeplinesc ordinele comandanților săi, nu vor fi opriți de nimeni, decât de către ucraineni!

Sunt Serhii Soșinskii, Președintele Fundației Internaționale de Caritate pentru Sănătatea Poporului Ucrainean (denumită în continuare Fundația) și încă sunt Consilier al Ministrului Sănătății al Ucrainei, în acest timp teribil mă adresez către Dumneavoastră cu o cerere și propunere de a ne ajuta să păstrăm medicii și structura medicală pentru ca noi putem să naștem, să luptăm și să învingem, dacă ne îmbolnăvim să avem posibilitate să ne vindecăm, inclusiv din răni de luptă!

Fundația noastră a fost înființată în urmă cu mai bine de 10 ani, așa că avem o experiență considerabilă în ajutarea spitalelor și medicilor.

Acum, împreună cu voluntarii care s-au alăturat deja inițiativei noastre, adunăm resurse în Ucraina și în străinătate. Avem nevoie de fonduri pentru a cumpăra medicamente, dispozitive medicale, truse de prim ajutor, echipamente și instrumente medicale, consumabile, echipamente de protecție pentru medicii ucraineni (inclusiv lucrătorii de la ambulanță), combustibil pentru ambulanțe și alte necesități necesare pentru spitalele ucrainene.

Avem scrisori oficiale de cerere privind necesitatea asistenței umanitare din partea Ministerului Sănătății al Ucrainei, a Academiei Naționale de Științe Medicale a Ucrainei și a Federației Ucrainene a Asociațiilor Medicale Profesionale (vezi linkul).

Printre beneficiarii noștri: Spitalul clinic al orașului Kiev , Spitalul clinic de urgență medicală din orașul Kiev, Institutul de cardiologie, institutele Academiei Naționale de Științe Medicale din Ucraina și altele (în total peste 230 de spitale).

Fundația noastră abia acum face tot posibilul și așteaptă sprijin informațional, administrativ și financiar.
Ni s-au alăturat deja zeci de companii și sunt din ce în ce mai mulți oameni care doresc să ajute medicii și spitalele. Dar acest lucru nu este suficient acum. Inamicul continuă să ne distrugă orașele, satele și infrastructura, să ne distrugă soldații și civilii. De aceea apelez la voi toți pentru ajutor.
Deocamdată este internet, comunicare, lumină, mâncare și exploziile nu încurcă prea mult, atâta timp cât sistemul bancar funcționează – vom putea aduna resurse și vom asigura ajutorul umanitar necesar pentru Kiev și alte spitale din Ucraina.

Vă îndemn, dragi ucraineni și rezidenți ai altor țări: ajutați la păstrarea sănătății poporului ucrainean, a spitalelor și a medicilor în acest război!

Fiecare dintre voi, cei care ne vor susține, după o anumită perioadă de timp, vor primi un merch (marcă, legitimație și recunoștință) că el (ea) a participat la un proiect non-militar, important din punct de vedere social, de a furniza ajutor umanitar Ucrainei.

Ajutați pentru o cauză utilă: satisfacerea nevoilor spitalelor de a trata ucrainenii bolnavi și răniți!

Împreună suntem puternici! Și acum putem ajuta!

Sper că doriți să transferați fonduri pentru a susține activitatea Fundației Internaționale de Caritate „Sănătatea Poporului Ucrainean” și în sprijinul spitalelor ucrainene prin transfer bancar.
Fiecare grivnă, dolar și euro ne va fi de folos și întreaga noastră echipă va fi recunoscătoare, pentru că datorită acestor fonduri vom face împreună o faptă bună: vom putea îmbunătăți sănătatea poporului ucrainean.