fbpx

For givere, partnere og de som ønsker å hjelpe leger og sykehus i Ukraina

Til dere alle, kjære damer og herrer, jeg ønsker god og fred!

Ukraina er for tiden i krig og en humanitær katastrofe er allerede i ferd med å oppsluke byene og landsbyene våre. Stadig flere lider av mangel på mat, varme, medisiner, klær og medisiner. Hundretusenvis av flyktninger har forvandlet veiene i Ukraina til scener fra fantasyfilmer om apokalypsen, og fiendene til staten vår ødelegger den steg for steg. Og de, disse ikke-menneskene som utfører ordrene fra sine befal, vil ikke bli stoppet med mindre de blir stoppet av ukrainere!

Jeg er Serhiy Soshinsky, president for International Charitable Foundation for the Health of the Ukrainian People (heretter referert til som Foundation) og rådgiver for Ukrainas helseminister, slik at vi kan bli født og føde, kjempe og vinne, bli syk og helbrede, inkludert fra kampsår!

Stiftelsen vår ble etablert for mer enn 10 år siden, så vi har betydelig erfaring med å hjelpe sykehus og leger.

Nå, sammen med frivillige som allerede har sluttet seg til vårt initiativ, samler vi ressurser i Ukraina og i utlandet. Vi trenger midler til å kjøpe medisiner, medisinsk utstyr, førstehjelpsutstyr, medisinsk utstyr og verktøy, forbruksvarer, verneutstyr for ukrainske leger (inkludert ambulansearbeidere), drivstoff til ambulanser og andre nødvendigheter som trengs Ukrainske sykehus.

Vi har offisielle forespørselsbrev om humanitær bistand fra Ukrainas helsedepartement, National Academy of Medical Sciences of Ukraine og Ukrainian Federation of Professional Medical Associations (se lenke).

Blant våre mottakere: Kyiv City Clinical Hospital , Kyiv City Clinical Hospital of Ambulance, Heart Institute, institutter ved National Academy of Medical Sciences of Ukraine og andre (totalt mer enn 230 målsykehus).

Vår stiftelse gjør akkurat nå sitt beste og forventer informasjonsmessig, administrativ og økonomisk støtte.
Flere titalls bedrifter har allerede sluttet seg til oss, og det er flere og flere som ønsker å hjelpe leger og sykehus. Men dette er ikke nok nå. Fienden fortsetter å ødelegge våre byer, landsbyer og infrastruktur, for å ødelegge våre soldater og sivile. Det er derfor jeg henvender meg til dere alle for å få hjelp.
Så lenge det er internett, kommunikasjon, lys, så lenge vi har mat og eksplosjoner ikke forstyrrer mye, så lenge banksystemet fungerer, vil vi kunne samle ressurser og gi nødvendig humanitær hjelp til Kiev og andre ukrainere sykehus.

Jeg oppfordrer dere, kjære ukrainere og folk i andre land: hjelp til å bevare helsen til det ukrainske folket, sykehusene og leger i denne krigen!

Hver av dere, de som vil støtte oss, vil etter en viss tid motta en tilsvarende vare (merke, sertifikat og takknemlighet) for at han (hun) deltok i et sosialt viktig, ikke-militært prosjekt for å levere humanitær hjelp til Ukraina .

Stå på for en nyttig sak: møte behovene til sykehus for å behandle syke og sårede ukrainere!

Sammen er vi sterke! Og nå kan vi hjelpe!

Jeg håper du ikke har noe imot å overføre midler for å støtte aktivitetene til International Charitable Foundation “Health of the Ukrainian people” og for å støtte ukrainske sykehus for ikke-kontanter.
Hver hryvnia, dollar og euro vil være nyttig for oss, og hele teamet vårt vil være takknemlig, fordi takket være disse midlene vil vi gjøre en god gjerning sammen: vi vil være i stand til å forbedre helsen til det ukrainske folket.